سلاله طه (عج)
ویژه امام عصر (عج)
سه شنبه 24 ارديبهشت 1392برچسب:, :: 10:46 :: نويسنده : هیوا سیدآبادی شرکتی که تامین کننده گوشت در آن ایالت بود به استاد بنده پروژهای را داد که بر اساس آن قرار شد لاکتوفرینها را در گوشت فعالتر کنیم که اگر باز هم میکروبی در آنها نفوذ کرد امکان رشد نیابد. متاسفانه میزان نفوذ لاکتوفرین در گوشتها در حین آزمایش متغیر بود و این امکان وجود نداشت که به ماده ثابتی برسیم که اضافه کردن آن به گوشت میزان محافظت در برابر باکتریها را افزایش دهد. ما در لابراتوار لاکتوفرین را فعال میکردیم. (لاکتوفرین با بافری خاص تحت pH خاصی فعال میشد) در هنگام تست لاکتوفرین در حالت عادی باکتریها را از بین میبرد اما روی گوشت که امتحان میشد گاهی موفق و گاهی ناموفق بود. من آزمایش روی نمونهها را انجام میدادم و گوشت میگرفتم و محلولهای متفاوت را آزمایش میکردم. روزی تصادفاً دیرم شد و مجبور شدم که گوشت از منزل ببرم که گوشت اسلامی بود.بعد از تست متوجه شدم که جوابها با گوشتهای دیگر بسیار متفاوت است. من مشاهده کردم که وقتی باکتری به گوشت اسلامی میرسد نفوذ نمیکند و اگر هم کمی نفوذ کند با آب کاملا تمیز میشود. ایشان آقای دکتر نرن نایدی بود که یک هندی هستند و دکترایشان را در سوئد گرفتهاند. نکته جالب اینکه سازمان گوشت امریکا برای تمیز نگه داشتن گوشت ۱۵ میلیون دلار خرج میکند تا این آقا اسپریی برایشان بسازد که به گوشت بزنند و مقاوم شود و آن وقت خود او میداند که اگر گوشت اسلامی باشد دیگر نیازی به آن همه هزینه نیست. بر میگردم به مبحث لاکتوفرین؛ لاکتوفرین آهن را به خودش میگیرد و برای همین وقتی آهن نباشد باکتریها نمیتوانند رشد کنند. گرچه استاد ما با همان ایدهای که از گوشت اسلامی گرفت آن مبلغ را دریافت کرد و اسپری خاصی را هم ساخت و نهایتاً حق را منکر شد اما برای خود من این نکته بسیار مهم بود که حساسیت اسلام به نجاست خون ازین جهت است که در تمام فضای اطراف ما صدها بلکه هزاران نوع باکتری وجود دارد که به شدت جذب آهن میشوند و وقتی دست شما خون میآید امکان جذب باکتریها به وسیله آهن خون بسیار بالا است؛ نظرات شما عزیزان:
آخرین مطالب پيوندها
تبادل
لینک هوشمند
|
||
|